Tuesday, January 15, 2013

Cabaran Menentang Nafsu

Sahara - Astro Prima - Drama Melayu - Pakai Niqob - Pakai Sarung Lengan - Cukur Kening

Kenapalah cerita ni yang mak buka....tolonglah makkk....org dah sebu kat ruang tamu ni. Dok menahan hati dari memaki hamun pelakon² tu. arghhh.....

Siapa ada tengok cite Sahara ni? Terus-terang saya nak bagitau. Tips-tips menonton cite ni. Pegi dekat remote control. Tekan button off kat remote astro tu. Pastu tutup plag dan tidor...zzz..

Sahabat-sahabat perasan tak siapa jadi pengarahnya? Ok belakanganya ada nick Dinesh. Indian - non muslim. No wonder la kan ada bab-bab "i love u...aku cinta padamu..." Huwaaaaa...sedihnya cerita mcm ni dibuat untuk tanda sebagai Islamik sangat.

kenapa..kenapa..kenapa. Sambil menghentakkan kepala kat skrin monitor. Heuheuheu....

Akhir sekali. Majulah drama melayu utk Niqabis. Pakai niqab pun sampai nak terlondeh dari batang hidung. Huaaaa..macam mana ni...padanlah org banyak tulis kat forum-forum, org pakai niqab ni kebanyakannya dah terlanjur, tunjuk bagus, tak baik pun bla bla bla...Macam mana nak suh pengarah ni stop buat cite-cite merepek camni ekk? Tettt............... T_T


1 comment:

Danial Haiqal said...

Cabaran Godaan Nafsu Dan Syaitan | Tanyalah Ustaz
Oleh: Ustaz Ab. Rashid Ahmad

InsyaAllah Bermanfaat